KAPSALON BE BEAUTIFUL

kapsalon utrecht be beautiful


Kapsalon Be Beautiful is opgericht in 2005. Na 12 jaar is Be Beautiful uitgegroeid tot wat het nu is met in totaal 7 gediplomeerde haarstylistes. Door gedegen training en cursussen blijven wij up-to-date met de nieuwste trends. De medewerkers zijn gedreven, ervaren en enthousiast om u te helpen aan een passend kapsel.

Kapsalon Be Beautiful is gevestigd midden in de Voorstraat op loopafstand van Plein Neude, de zaterdagse lapjes-en bloemenmarkt. De salon ligt op loopafstand van het openbaar vervoer. Er is ook ruime parkeergelegenheid aanwezig. U bevindt zich na een behandeling direct op de toegangsweg naar alle winkels. Verwen uzelf of een ander met een behandeling bij Kapsalon Be Beautiful en ga met een geweldig “ben mooi”gevoel de deur uit.

Goldwell kapsalon utrecht

Naast InnerEffect biedt Kapsalon Be Beautiful ook een ruim aanbod aan Goldwell haarproducten. Goldwell staat internationaal bekend om hun professionele haarverzorgingsproducten. Hierbij biedt Goldwell een compleet assortiment producten voor haarverzorging, styling en kleuring.

Goldwell kapsalon utrecht elixir

VERZORG UW HAAR MET DE KRACHT VAN EEN ELIXIR.

Ontdek de uitzonderlijke werking van GOLDWELL Elixir en verander uw haar in luxueus verzorgd haar.
Wonderbaarlijk gewichtloos.
GOLDWELL Elixir wordt direct door het haar opgenomen en zorgt ervoor dat het aangenaam licht aanvoelt.

Wonderbaarlijk werkzaam.
Met regenererende arganolie. De traditionele schoonheidsolie uit Marokko werkt regeneratief en hydraterend. Met beschermende tamanu olie.De exotische schoonheidsolie uit de Zuid-Pacific voedt en bevat beschermende antioxidanten.

Wonderbaarlijk effectief.
Al een paar pompjes, afhankelijk van uw haarlengte en -structuur, volstaat om het gewenste effect te bereiken. Elixir verzorgende olie is voldoende voor minstens 85 toepassingen.

 

facebook  Bebeautiful