Professionele haarkleuring bij uw kapper in hartje Utrecht

Bij Kapsalon Be Beautiful in het centrum van Utrecht kunt u terecht om uw haar professioneel te laten kleuren door onze ervaren en enthousiaste kappers en kapsters. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige materialen en technieken zorgen wij altijd voor het beste resultaat, waarbij we steeds passend advies geven over de verzorging en de gezondheid van uw haar. Maak vandaag nog een afspraak.

Maak een afspraak

Waarom uw haar professioneel laten kleuren?

Elk individu heeft zijn of haar eigen redenen om het haar te laten kleuren. Zij het om een frisse nieuwe look te creëren, om grijze haren te verbergen, of simpelweg om jezelf prachtig te voelen.

 

Het kleuren van haar is geen eenvoudige onderneming en is afhankelijk van een groot aantal verschillende variabelen, zoals uw haartype en -kleur, de gezondheid van uw haar, het verschil tussen uw huidige haarkleur en de nieuwe kleur en nog veel meer. Onze professionele kappers en kapsters houden overal rekening mee en kunnen u adviseren over wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke haar en hoe het beste resultaat kan worden verkregen. Uiteraard gebruiken we hiervoor professionele haarkleur- en haarverzorgingsproducten, zodat u altijd gegarandeerd bent van het beste resultaat.

 

Highlighten is bij ons een van de populairste behandelingen. Deze worden vaak in combinatie gedaan met een Toner. Het kan van Baby-highlights, Natural-highlights tot Icy-highlights. De highlights doen wij uitsluitend met NEW Silklift Light Dimensions van Goldwell.

Kapsalon Be Beautiful maakt exclusief gebruik van Goldwell-producten

Bij Kapsalon Be Beautiful hebben we een goede samenwerking met het merk Goldwell, dat hoogwaardige haarproducten produceert voor professioneel gebruik. Onze kappers en kapsters volgen regelmatig trainingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging en -kleuring. Zo zorgen we altijd voor het beste kleurresultaat! Heeft u vragen over de producten van Goldwell? Maak vandaag nog een online een afspraak. Wij helpen u graag met professioneel advies.

Maak een afspraak