Locatie

Telefoon

Mail

Be Beautiful

Over Be Beautiful

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, heeft dit salon zich gevestigd als een toonaangevende naam in de haarverzorgingswereld.

Een team van vier toegewijde collega’s, elk met hun eigen expertise, staat klaar om elke klant de beste behandeling en ervaring te bieden. Van klassieke knipbeurten tot de nieuwste haartrends, bij Be Beautiful ben je altijd in deskundige handen.

Stap binnen in een wereld van schoonheid en stijl, en ervaar de magie van Be Beautiful in Utrecht.”

Be BeautifulBe Beautiful is niet alleen een naam, het is een belofte die deze kapperszaak al meer dan 20 jaar waarmaakt, gelegen aan de Voorstraat 82 in het historische hart van Utrecht. In een stad die bekend staat om zijn charme en karakter, onderscheidt Be Beautiful zich als een oase van schoonheid en stijl.

Bij binnenkomst wordt men begroet door een team van vier uitzonderlijk getalenteerde professionals. Elk met hun eigen specialisatie en flair, maar allemaal gedreven door dezelfde passie: het creëren van prachtige kapsels die hun klanten laten stralen. Met meer dan bijna twee decennia aan ervaring hebben ze niet alleen een scherp oog voor de nieuwste trends, maar ook de kennis en kunde om tijdloze looks te creëren.

Het adres, Voorstraat 82, 3512 AT Utrecht, is inmiddels synoniem geworden met topkwaliteit haarverzorging in de regio. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en ligt in een levendige buurt, waardoor een bezoek aan Be Beautiful perfect te combineren is met een dagje uit in de stad.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een complete metamorfose, bij BeBeautiful wordt je met open armen ontvangen. Beleef het zelf en maak een afspraak bij dit gerenommeerde salon in Utrecht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van acties en leuke kortingen.