Bekijk hier onze prijslijst

Bij Kapsalon Be Beautiful in Utrecht kan iedereen terecht voor een professionele en voordelige knipbeurt.
Bovendien hebben wij voor studenten een goedkoop studententarief! Bekijk hieronder onze prijzen en neem vandaag nog contact op voor een afspraak.
Of loop gewoon even binnen in onze salon op de Voorstraat 82.

Locatie

Telefoon

Mail

Be Beautiful

Elegante transformaties bij kapsalon Be Beautiful

Dames, het is tijd voor die verjongende touch! Bij Kapsalon Be Beautiful combineren we vakmanschap met de nieuwste trends. Laat je verwennen door onze experts en stap vol zelfvertrouwen de wereld in met je nieuwe look.

Waarom kiezen voor ons?

Wij staan klaar voor iedereen

Knippen vrouwen

Laat onze ervaren kappers u verwennen met een professionele knipbeurt die perfect past bij uw stijl en persoonlijkheid.

Haar verven

Transformeer uw look met onze deskundige haarverftechnieken, waardoor u kunt stralen met een prachtige nieuwe haarkleur.

Krullen knippen

Onze krullenspecialisten weten precies hoe ze krullen moeten knippen en stylen, zodat uw natuurlijke schoonheid tot zijn recht komt.

Be Beautiful

Stoer en verfijnd: jouw look bij kapsalon Be Beautiful

Op zoek naar die strak kapsel of een klassieke snit? Bij Kapsalon Be Beautiful in Utrecht begrijpen we wat mannen willen. Onze getrainde stylisten zorgen ervoor dat je de deur uitloopt met de perfecte coupe die bij je persoonlijkheid past. Gun jezelf die frisse uitstraling vandaag nog!

Be Beautiful

Fris & trendy: de studentenstijl bij kapsalon Be Beautiful

Studenten van Utrecht, wij begrijpen het hectische leven van colleges, bijbaantjes en sociale evenementen. Daarom is Kapsalon Be Beautiful hier om je de perfecte haarstijl te geven die jouw unieke studentenleven complimenteert. Laat een blijvende indruk achter, zowel in de collegezaal als daarbuiten!

Be Beautiful

Kleine helden, grote stijlen bij Kapsalon Be Beautiful

Voor de jonge avonturiers en prinsessen in Utrecht is er maar één plek voor de coolste kapsels: Kapsalon Be Beautiful. Ons geduldige en speelse team maakt van elke knipbeurt een plezierige ervaring. Laat je kleine ster stralen met een frisse, nieuwe coupe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van acties en leuke kortingen.